Uitverkocht: Coeur de Noël 2 – voorjaarswijnen uit Duitsland

Helaas! De 2de editie van Coeur de Noël is uitverkocht. Blijf onze website in de gaten houden voor de volgende editie!


Na het succes van de eerste editie van het exclusieve wijnpakket Coeur de Noël bieden we u de mogelijkheid te profiteren van een unieke aanbieding. In samenwerking met het Duits Wijninstituut en met sommelier Dhr. Noël Vanwittenbergh kunt u kennis maken met drie “Grand Cru” wijnen. Oftewel: Grosses Gewächs uit Duitsland voor een zeer schappelijke prijs!

Noël E. Vanwittenbergh: “De lente is begonnen met het fenomeen bloemen, bladeren die in de knop staan en het gras gaat weer groeien… Vergeten we iets? Ja de voorjaarszon; en die straalt! Redenen om iets fris, heerlijk, verfijnds te proeven. Vandaar om deze selectie samen te stellen van een wijnland, dat bekend staat om de verfijnde wijnen. Althans bij de betere producenten. Mijn voorkeur, recht uit mijn hart: prachtige Duitse wijnen in deze box voor u!”

Het verrassingspakket

De tweede editie van het verrassingspakket bestaat uit twee witte wijnen en een rode wijn. Allen van wijnhuizen die volgens de Eichelmann van absolute topkwaliteit zijn en die de maximale score hebben van 5 sterren. Een riesling Grosses Gewächs uit de Nahe, een Grauer Burgunder (Pinot Gris) uit Baden en een Spätburgunder (Pinot Noir) uit de Ahr. Deze druiven typeren de kwaliteit van de topwijnen uit deze gebieden.

Wees er snel bij

Wilt u kennis maken met de selectie wijnen van de sommelier van restaurant Ciel Bleu, Okura, en ook nog eens verkozen is geweest tot sommelier van het jaar door Michelin? Bestel dan hier uw pakket en wellicht bent u een van de slechts 17 gelukkige wijnliefhebbers die een pakket mag kopen!

Wijnpakket Coeur de Noël – afhalen in de winkel | Van € 167,50 voor € 125,-

Wilt u het verrassingspakket liever thuisbezorgd krijgen?

Dat kan. Wij zijn in dat geval helaas wel genoodzaakt – en anders dan u van ons gewend bent – € 7,50 bezorgkosten in rekening te brengen.
Wijnpakket Coeur de Noël – thuisbezorgd | Van € 175,- voor € 132,50

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.