Diner in de Steeg 2017: Proef de Provence!

9 juli 2017 Diner in de Steeg: Proef de Provence! Uniek in Gouda en groots in zijn kleinschaligheid. De wijnen van Domaine Sainte Lucie genaamd Made In Provence oftewel MIP kunt u proeven met provencaalse gerechten gemaakt door Chef Steve Hobbs van Restaurant Bij Ons.

Het succes van vorig jaar krijgt een vervolg! Op 9 juli wordt er in hartje Gouda een bijzonder wine & food evenement georganiseerd, ‘Diner in de steeg’. Het intieme diner vindt plaats aan één lange tafel met 40 mensen, bekenden en onbekenden, in de Koster Gijzensteeg. Wijnhandel Van Welie en restaurant Bij Ons slaan deze avond de handen ineen. Chef-kok Stephen Hobbs kookt de verrassende, Provençaalse gerechten die worden uitgeserveerd door gastheer Maurice Kamfferman. Sommelier Job van Welie vertelt u aan tafel over de bijpassende wijnen.

Het mediterrane leven wordt naar de gezellige steeg gebracht waaraan het restaurant gelegen is. Gasten worden om 16.00 uur ontvangen met een proeverij van Zuid-Franse wijnen en huisgemaakte amuses. Daarna volgt het 2-gangen Provence diner. De complete avond, inclusief koffie met een bonbon van Chocolade Atelier Puur en live muziek, is de €40,- meer dan waard. Bij het diner kunt u een fles wijn bestellen of gebruik maken van het wijnarrangement.

Wees er snel bij, want de ervaring heeft ons geleerd, dat dit bijzondere diner binnen mum van tijd volgeboekt is. Heeft u vragen over het evenement of wilt u ook verzekerd zijn van een plaatsje aan tafel?

Wilt u ook de Provence in Gouda beleven? Stuur een mail naar job@wijnhandelvanwelie.nl

Wilt u meer weten over Restaurant Bij Ons? klik hier

Nieuwsgierig naar de wijnen van Domaine Sainte Lucie, genaamd Made In Provence oftewel MIP?

MIP Rosé
MIP Premium Rosé

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *