Afgelopen: win-actie enquête Nieuwsbrief

Hartelijk bedankt voor de vele reacties op de enquête over onze nieuwsbrieven. We hebben veel van u geleerd. Binnenkort zullen we de resultaten met u delen, maar als het goed is merkt u al aan onze recente nieuwsbrieven dat er iets is veranderd.

Binnenkort maken we op Facebook en hier op de website bekend wie de prijs heeft gewonnen: een magnum fles van drie liter met Kendall Jackson chardonnay 2017!


Oud bericht: Regelmatig versturen wij een nieuwsbrief met daarin nieuwtjes, aanbiedingen, leuke weetjes en persoonlijke boodschappen waarvan wij denken dat we u daar een plezier mee doen. Maar hoe weten we dat zeker? Juist: door het u te vragen! U kunt meedoen tot en met 30 september 2020.

Geef ons feedback op de nieuwsbrief via onze enquête

Hoe ziet uw ideale nieuwsbrief er uit en hoe vaak ontvangt u hem het liefst? Vul onze enquête van zes vragen in, zodat we de nieuwsbrief beter kunnen afstemmen op wat u wilt lezen.

In ruil voor maximaal 3 minuten van uw tijd, maakt u kans op een magnum fles van drie liter van de befaamde Kendall Jackson Chardonnay.

 

Klikt u hier voor het invullen van onze vragenlijst.

 

Dank u wel voor uw moeite. Dit waarderen we zeer.

Job, Martin en René.

Wijnkring actie Kendall Jackson

De Kendall Jackson’s chardonnay Vintner’s Reserve en de rode zinfandel Vintner’s Reserve zijn nog tot 23 augustus 2020 in de aanbieding. Dit dankzij de actie van onze partner de Wijnkring. Sla nog snel even in!

Kendall Jackson chardonnay Vintner’s Reserve van € 19,95 voor € 14,95

Kendall Jackson zinfandel Vintner’s Reserve van € 19,95 voor € 14,95

Wilt u onze nieuwsbrief ook ontvangen?

U kunt zich inschrijven op onze nieuwsbrief op onze website.

Bevalt hij niet, dan heeft u zich ook zo weer uitgeschreven!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.