Jaarlijkse Grote Wijnproeverij 28 Oktober 2017

Proef en Ontdek deze bijzondere wijn tijdens de Wijnproeverij op 28 oktober 2017 in Gouda georganiseerd door Wijnhandel Van Welie

Proef en ontdek: Wijnproeverij met de favorieten van Job

Wat heeft Wijnhandel Van Welie tijdens deze wijnproeverij voor u in petto? Ik kan haast niet wachten om mijn nieuwe wijnen aan u te presenteren. Ik heb zoveel bijzondere wijnen mogen ontdekken, dat het hoog tijd wordt voor een grote wijnproeverij: Kwaliteit wint altijd! Want wat is er mooier dan kennis maken met al dat lekkers tijdens uw eigen zoektocht naar uw favoriete wijn?

Samen met Francis en Diane van Galerie Montulet wil ik u 28 oktober graag uitnodigen voor dit mooie evenement. U kunt in meerdere ruimtes wijn proeven en alle kunstwerken bewonderen in dit pand. De entree van deze Galerie is klassiek, maar de verassing zit in het glazen huis aan de achterzijde van dit prachtige pand. Een mooie knipoog naar de wijnen, waar we u zowel klassieke wijnen als moderne wijnen zullen laten proeven. Wat is klassiek en wat is moderne wijn? Dat vertellen we u tijdens deze proeverij. Uiteraard verzorgen we culinaire hapjes om de beleving compleet te maken. Als hoogtepunt van deze proeverij mogen we Laura van het wijnhuis Enate ontvangen en zal zei u enthousiast maken over de wijnen van dit wereldberoemde wijnhuis.

Hebben we uw interesse gewekt? Meldt u dan aan door te reageren op deze mail of koop direct uw ticket in onze webshop. U kunt ook altijd langskomen in de winkel of me een berichtje sturen. De bijdrage per persoon bedraagt €10,-  en bij een bestelling van €100,- krijgt u dit bedrag retour, dus is deze bijzonder proeverij gratis. Dit zal niet lastig worden voor u, want al deze mooie wijnen kunt u in de actie kopen! Ik hoop u graag mijn favorieten aan u te kunnen laten proeven. Zie ik u de 28ste?

Locatie: Galerie Montulet in Gouda
Adres: Hoge Gouwe 115 (parkeren in Q-park op 2 minuten lopen)
Datum: Zaterdag 28 oktober 2017
Tijd: Inloopproeverij van 15.30 uur – 19.30 uur
Prijs: €10,- per persoon en bij bestelling van €100,- is de proeverij gratis

>>Bestel hier direct uw ticket…

Ps. Op de foto presenteer ik de beste wijn die ik afgelopen jaar ontdekt heb, zal deze ook te proeven zijn….

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *