Flip book element

Valdespino Pedro Ximénez “El Candado”

20.95

Een intense mahoniekleur met aroma’s van gedroogd fruit (rozijnen en vijgen) en subtiele tonen van gebrande koffiebonen, mokka en zoete drop. Fluweelzacht van smaak met een lange, zijdezachte afdronk. El Candado’ dankt zijn naam aan het Spaanse woord voor ‘hangslot’. Hiermee werd elke fles vroeger verzegeld.

Meer informatie

Pepe Mendoza Casa Agrícola Tinto D.O. Alicante

14.90

Nu-op dronk-houdbaar tot: 2026

Proefnotitie: Roodpaars tot rood van kleur, vrij intens. In de geur tonen van zwart fruit o.a. kersen, bramen, blauwe pruimen, drop, laurier en lavendel. In de smaak wat balsamico, trekdrop, den, tijm en rozemarijn, vol dik donkerrood fruit, Mediterraan van karakter, aangename tannines. Goede afdronk, opwekkende frisheid en hoge doordrinkbaarheid. Serveren op 18 C.

 Bij geroosterd, gegrild lamskoteletten l wild l stoofvleesgerechten l gebraden hertfilet l pittige, harde en blauwschimmelkazen.

Categorieën: ,
Meer informatie

Le Comte De Mercy Pinot Grigio IGP Felsó-Magyararszág

6.65

Deze Pinot Grigio is afkomstig uit Felsó-Magyararszág gelegen in het woordwesten van Hongarije. Het is een regio waar vrijwel alleen witte wijnen vandaan komen deze wijn van de Pinot Grigio druif is het meest aangeplant en succesvol, gevolgd door Muscat Ottonel, Pinot Blanc, Chardonnay en Gewürztraminer.

Nu-opdronk – houdbaar tot: 2025
Proefnotitie: Bleek wit van kleur, in de geur frisse groene appel eveneens terugkomend in de smaak net wat oplopende kruidigheid in de finale. Leuke wijn voor een aimabele prijs!

Serveren op 9 C.
Aanbevolen als aperitief en ook inzetbaar bij o.a. charcuterie l gamba’s l vitello tonato.

Categorieën: ,
Meer informatie

Opta Dão Tinto D.O.C.

8.35

Proefnotitie: Donkerrood van kleur met paarse rand, uitnodigend aroma van zwart bosfruit o.a. bramen en kersen en vleug kruidigheden. De smaak is fruitvol met goede vulling met nuances van kruiden iets laurier en leer met fijne tannines.

Serveren op: 18°C

Op dronk: nu – houdbaar tot: 2026

Aanbevolen bij gebraad o.a. gesmoorde varkenspootjes l gebraden kalfsrib in korstdeeg met kruiden.

Categorieën: ,
Meer informatie

Tim Adams Mr. Mick Shiraz Clare Valley

12.05

Proefnotitie: Sensuele aroma’s van zwarte bes en blauwe pruimen. Gracieus met zwarte bes, braam en verse peper uit de molen typerend voor shiraz, De munt zorgt voor voldoende frisheid en verraadt de herkomst. De afdronk is lang, zacht en vol met tonen bosbessenjam

 

Serveertemperatuur:  170 C.

Op dronk: Nu – houdbaar tot 2028

Geweldig bij verschillende gerechten van gegrilde groenten tot vleesgerechten: Ideaal bij de BBQ

Categorieën: ,
Meer informatie

Sutil Grand Reserve Cabernet Sauvignon Cauquenes, Valle des Maule, Chili

8.50

Proefnotitie: Fluweelzachte, vlezige rode wijn presenteert zich krachtig en rijk in de mond. Dankzij het uitgebalanceerde fris zuurtje is deze Cabernet Sauvignon gelardeerd met een fluweelzachte kersen, pruimen, bessen en cederhoutsmaak .In de afdronk van deze wijn is er zelfs nog reserve om te rijpen, overtuigend in de finale. Prachtige wijn met allure!

Serveren op: 18°C

Op dronk: nu – houdbaar tot: 2027

Categorieën: ,
Meer informatie

Barao de Vilar Fat Baron Douro Tinto Reserva

10.50

Proefnotitie: De donkere, rijpe fruitigheid van bramen, zwarte kersen en gedroogd fruit met hints van elegante kruiden en een vleugje vanille en kokosnoot afkomstig van het contact met Frans en Amerikaans eiken.

Serveertemperatuur: 18 0 C.
Op dronk: nu – houdbaar tot: 2026
Aanbevolen bij Salami van Zwijn l Pittige harde kazen l Diverse soorten vlees van de BBQ

Categorieën: ,
Meer informatie

Passo del Sud Appassimento Puglia IGP

9.95

Proefnotitie: kersenrood van kleur, in de geur zwoele impressies van gestoofde pruimen, rijp rood fruit. In smaak soep in aanzet, naast rijp fruit ook iets rokerig en mokka met een vleugje restzoet in de finale. Trendzetter in de stijl zwoele wijnen uit Puglia!

Serveren op: 17°C

Op dronk: nu – houdbaar tot: 2026

Aanbevolen bij: Gevuld varkensgebraad pruimedanten met een crunch van noten en specerijen.

Categorieën: ,
Meer informatie

Create a Flip Book for any product category. You can also select custom posts.