Waarom de wijnen van Wijnhandel Van Welie? De standaard is niet goed genoeg; de wijnen moeten iets toevoegen; uw zaak bijzonder maken. Bijzondere wijnen uit verrassende gebieden met een interessante prijs. Als voormalig sommelier blijft de horeca altijd kriebelen… Passie, daar sta ik voor. Wat vertegenwoordigers u ook beloven, zij hebben de wijn niet zelf geselecteerd, het is niet hun kindje. Ik sta voor Persoonlijk, Aandacht, Smaak, Service, Interactie en ga voor de ideale Ervaring.

Ik kom persoonlijk naar u toe, wil inspelen op uw verwachtingen en u overtuigen van de  kwaliteit van de wijn. Op eigen wijze en met een jeugdige kijk op de wijnwereld richt ik me alleen op smaak. Grote verhalen, reputaties en persbeoordelingen respecteer ik, maar de wijn moet spreken. Voor u, maar al helemaal voor uw gasten. Wilt u uw gasten verwennen met een uitstekende en betaalbare huiswijn? Wilt u ze verassen met een bijzondere wijn voor uw wijnarrangement? Uiteindelijk draait het om hun wensen, daar spelen we met elkaar op in!

Zit u in de knel, dan lossen we het samen op. Leveringsvoorwaarden? Elke wijn breng ik langs, als u de wijn aan uw gasten schenkt, volgt de rest vanzelf. Zo zie ik veel voorwaarden, als standaard:

– Lage kosten, dus lage prijzen

– Eigen Import, mits de wijn beter is dan in Nederland reeds verkrijgbaar

– Klant is koning; Uw gast is heilig

– Betaalbare wijnen uit bijzondere gebieden

– Geen leveringsvoorwaarden, wel betalingsverplichtingen

– Focus op natuurlijk geproduceerde wijnen

– Verzorgen van proeverijen, wijn-spijs diners, gecombineerde acties

Wilt u een afspraak maken, laat een bericht achter of neem contact op via email of telefoon.

Ik maak graag kennis met u en u hopelijk met mijn wijnen,

Job van Welie