wijngeschenken

Uw relaties zijn belangrijk. Ze verdienen waardering en u wilt ze belonen met een geschenk. Dit verzorgen wij graag voor u. We komen zelf met ideeën en dragen u oplossingen voor het laatste moment. U kunt altijd vertrouwen op kwaliteit; in elke prijsklasse en in alle volumes. Er is keuze uit: Wijn, Limoncello, Koffie, Thee en Chocolade. Daarbij hanteren wij drie pijlers:

– Lokale betrokkenheid: Wij voorzien bedrijven graag van geschenken, samengesteld door lokale ondernemers. Jonge ondernemers die iets in Gouda en omstreken willen bereiken om het ondernemersklimaat naar een hoger niveau te tillen. Daarnaast kunt u ook voor een wijn kiezen, waarmee u de lokale Stichting Kans Tegen Kanker ondersteund.

– Duurzaamheid: Wij selecteren voor u producten, die op natuurlijke basis en ambachtelijk geproduceerd zijn, eventueel met een biologisch certificaat of Fair Trade.

– Kwaliteit: In elke prijsklasse zijn de producten van kwaliteit, qua smaak, ingrediënten en uitstraling. Daarnaast biedt u met dit pakket producten aan, waar vrijwel iedereen blij van wordt. Uw relatie blij; U tevreden, dan is onze missie geslaagd.