8 oktober Wijnproeverij: Super Sale Saturday

Zaterdag 8 oktober hebben we een primeur: Super Sale Saturday! Rondom de winkel op de Nieuwehaven in Gouda creëren we een totale wijnbeleving. Vanaf 13.00 uur bent u van harte welkom om nieuwe wijnen te komen proeven en gebruik te maken van bijzondere kortingen! Alle te proeven wijnen kunt u deze dag bestellen/meenemen met kortingen tot wel 50%.

U kunt tussen 13.00 uur en 19.00 uur vele wijnen kosteloos komen proeven. We zijn er namelijk van overtuigd dat u met een doosje heerlijke wijnen de deur uit loopt. Om deze dag extra cachet te geven, organiseert Job deze dag een wijncursus. In een uur krijgt u uitgelegd hoe de wondere wereld van wijn in elkaar steekt. Kosten voor het bijwonen van deze wijncursus bedraagt €15,- per persoon. Uiteraard kunt u dit combineren met de wijnproeverij.

Als klapper op de vuurpijl kunt u om 19.00 uur genieten van een 3-gangen aanschuifdiner verzorgd door Jolanda van Dongen van Betty Blue. Vanwege de beperkte ruimte kunnen er slechts 20 personen deelnemen aan het diner. De prijs van het diner is inclusief wijn, water, koffie, thee en een digestief. Voor €49,50 per persoon kunt u genieten van een geweldige avond met heerlijke wijnen. Het onderstaande menu is gebaseerd op shared dining:

Mooie broden, goede olijfolie & rillettes van eend

Gang 1
Steak tartaar van rund uit het Groene Hart met Goudse boerenkaaskoekjes
Tiradito van zeebaars (milder dan ceviche)

Gang 2
Paddenstoelenrisotto
Hert met gemarineerde vijgen in portsaus
Cavolo nero (prachtige bittere Italiaanse kool)

Gang 3
Kaasplank
Kleine glaasjes chocolademousse

Locatie: Wijnhandel Van Welie
Adres: Nieuwehaven 191, Gouda
Datum: Zaterdag 8 oktober 2016
Proeverij: 13.00 uur – 19.00 uur (gratis)
Wijncursus: 14.00 uur – 15.00 uur (€15,- p.p.)
Aanschuifdiner: 19.00 uur – 23.00 uur (49,50 p.p.)

betty-blue-catering