Gastronomische Lunch Restaurant Lizz

Met veel plezier willen we u informeren over ons gastronomische Jubileum evenement. Het 10-jarig Jubileum van Wijnhandel Van Welie vieren we graag met u in Gouda en met Restaurant Lizz in het historische hart van Gouda hebben we een verfijnde partner gevonden. Graag nodigen we u, als gewaardeerde relatie uit om op zaterdag 19 november a.s. deel te nemen aan deze bijzondere lunch met dit jaar als thema: Icoonwijnen van 10 Jaar Wijnhandel Van Welie! 

Restaurant Lizz is onderdeel van Relais Et Château Weeshuis Gouda en heeft onlangs de vermelding van Michelin ontvangen. De ambities van het restaurant zijn duidelijk met het aantrekken van Chef* Remco Kuijpers en Maître-Sommelier Louis Grizeau, zodat er een ster(ren)waardig gastronomische beleving geboden zal worden.

Lunch arrangement: 

Ontvangst om 12.30 uur met een amuse en Champagne, waarna een 4 – Gangen menu geserveerd wordt met 2 bijpassende Icoonwijnen per gerecht. De kosten van deze mooie lunch incl. wijn, water, koffie en/of thee bedraagt € 119,50 Incl. BTW per persoon.  

Chef Remco Kuijpers verneemt graag tijdig uw eventuele dieetwensen, wilt u zo vriendelijk zijn deze kenbaar te maken bij uw aanmelding via r.persoon@wijnhandelvanwelie.nl,  hierna ontvangt u van ons een factuur ter vooruitbetaling. Uw betaling is tevens de reserveringsbevestiging voor deelname. Reserveringen worden verwerkt op volgorde van binnenkomst. 

Wij hopen u en uw vrienden op de 19de gastvrij te mogen begroeten in Relais et Château Weeshuis Gouda en wij kijken met grote belangstelling uit naar uw komst en verheugen ons met u op een feestelijke en gastronomische middag.