Najaarsproeverij Wijnhandel Van Welie 12 Oktober 2019

Geachte wijnliefhebber,

Graag nodigen we u en uw gewaardeerde wijnvrienden uit om op zaterdag 12 oktober a.s. deel te nemen aan onze grote wijnproeverij van Wijnhandel van Welie, welke plaats zal vinden in Arti Legi | Anno 1855 op het Marktplein van Gouda. Uitstekend bereikbaar met openbaar vervoer en komt u met de auto, parkeren bij resp. Q-park garage Nieuwe Markt of op het parkeerterrein ‘Klein Amerika’.

Op deze najaarsproeverij bestaande uit ruim 80 wijnen verdeeld over verschillende tafels kunt uw favoriete wijnen ontdekken en kennis nemen van een keur aan nieuwe wijnen in de collectie van de Wijnhandel. Het belooft een aangename en ontspannen proeverij te worden met veel bekende en beroemde namen maar ook onbekende en (nog) onbeminde wijnen. Aan deze proeverij zal ook worden meegewerkt door chocoladeatelier PUUR, t ’Kaaswinkeltje, Slagerij Cor van Sprang en Klaas Koopmans met bijzondere Cognacs.

Bij elke tafel is een deskundige aanwezig om de  wijnen toe te lichten. De kosten van deelname aan deze wijnproeverij bedraagt € 7,50 per persoon in de voorverkoop via www.wijnhandelvanwelie.nl en €15,00 aan de deur. Alle te proeven wijnen zijn, zoals u van ons gewend bent met aantrekkelijke kortingen te bestellen.

Masterclass o.l.v. Dhr. Noël Vanwittenbergh: Oude versus Nieuwe Wereld Wijnen

Naast deze grote overzichtsproeverij is er ook een mogelijkheid om u in te schrijven (max. 20 personen) voor twee Masterclasses ‘Oude versus nieuwe wereld’ o.l.v. Noël Vanwittenbergh (SVH Wijnmeester, door Michelin gekozen tot beste Sommelier 2019, Sommelier Rest. Ciel Bleu**, Beste gastheer in de Benelux 2018 Saissonier, actief lid van talrijke Confréries en proefpanellid van Perswijn). De eerste masterclass van witte wijnen start om 13.00 uur. De tweede masterclass van rode wijnen start om 15.30 uur. In deze Masterclasses wordt u op boeiende en proefondervindelijke wijze vertrouwd gemaakt met een fraaie reeks van wijnen, die hiervoor speciaal werden geselecteerd door Noël. De wijnen in de Masterclasses vindt u niet op de overzichtsproeverij, wel op de bestellijst. Deelname aan een Masterclass bedraagt € 25,00 per persoon. Een unieke kans om door deze ‘grootheid’ wegwijs gemaakt te worden in de wereld van wijn.

Schrijf u hier direct in voor de wijnproeverij en/of Masterclass Witte Wijn en/of Masterclass Rode Wijn

Aanmelden overzicht proeverij najaar à €7,50* p.p. : r.persoon@wijnhandelvanwelie.nl

Aanmelden Masterclass à € 25,00”p.p.  r.persoon@wijnhandelvanwelie.nl

Wij zien uw komst met grote belangstelling tegemoet en hopen u graag te mogen begroeten in Art & Legi .

Job van Welie, René Persoon, Martin Stavleu

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.