Whiskyfestival Gouda is terug!

Het Whiskyfestival Gouda is terug! Na drie jaar is het weer mogelijk om naar een van de mooiste en intiemste whisky festivals van Nederland te komen. Op 4 maart 2023 in wellicht de allermooiste locatie van Nederland, in ‘Het Oude Stadhuys’ op de Markt te Gouda, kunt u weer gaan genieten van het allerbeste wat de whisky wereld u te bieden heeft. Maar niet alleen whisky, ook rum, cognac en grappa en likeuren zijn voor u met zorg uitgezocht.

Bestel hier direct uw tickets!

Het streven naar kwaliteit en gezelligheid zorgt voor een intieme sfeer. U kunt weer door het (bijna) gehele stadhuis op zoek naar dat pareltje dat uw tong gaat strelen! Ieder jaar zorgt dit voor veel enthousiaste bezoekers. Om de kwaliteit hoog te houden zijn er slechts 250 kaarten in de verkoop. Nieuw dit jaar is extra aandacht voor bijpassende en wellicht culinaire hapjes. Vanaf 19.30 uur wordt u ontvangen door de oer Schotse tonen van de doedelzak van Aart Futselaar waarna u in de handen komt van onze Gastheer Jean Pierre van Erkel die u wegwijs zal maken over de gang van zaken.

De meerdere zalen en de Burgerhal zijn het toneel voor de whisky en het kleine foodcourt is op het middenplein en de Burgemeesterskamer. Wat kun je aan whisky’s verwachten? Een kleine opsomming; Blackadder, Ultimate, Kilchoman, Lagavulin, Laphroag, Tomintoul, Ardbeg, Glenmorangie, Glengoyne, Smokehead, Dalmore, Jura, Campbeltown whisky’s en Cley Whisky uit Rotterdam! Let wel, dit is slechts een (zeer) kleine greep uit het aanbod!

Ontmoet keepers of the quaich Jock Shaw en  Jan Beek. Daarnaast is natuurlijk ook Peter van Chocolaterie PUUR weer aanwezig en is Marco van Van Vreumingen er weer met de mooiste sigaren!

Vanwege de unieke locatie, de sfeer en de intimiteit is dit een evenement, waar we als ik het zelf mag zeggen met recht trots op zijn. Sfeer en gezelligheid maak je met elkaar en we hopen er met u wederom een mooie en bijzondere avond van te maken.