Wijnproeverij: Super Sale Saturday 26 mei 2018

WIjnproeverij Super Sale Saturday bij Wijnhandel van Welie in Gouda. 30 wijnen van hoge kwaliteit met tot wel 50% korting.

Zaterdag 26 mei organiseren wij wederom een wijnproeverij: Super Sale Saturday! Na het succes van afgelopen jaren pakken we dit jaar vanwege ons 5 jarig bestaan extra groots uit met een culinaire BBQ en zeer hoge kortingen op onze kwaliteitswijnen . Er zijn mooie wijnen te proeven en te koop voor zeer scherpe prijzen. Zoals u van ons gewend bent zorgen we altijd voor een feestelijke afsluiter. Deze keer organiseren we aan het einde van de proeverij een BBQ verzorgd door culinair hobby kok Thomas van Driel. de zoon van onze Chocolade kunstenaar Peter van Puur Chocolade.

Vanaf 13.00 uur bent u van harte welkom in de Winkel en het terras Van Welie om uw favoriete wijn te ontdekken. Voor die tijd kunt u terecht voor een heerlijk kopje koffie en kunt u uiteraard ook gebruik maken van de acties. Er is keus genoeg met iets meer dan 30 wijnen en met kortingen tussen de 15% en 50% kunt u voordelig heerlijke wijn in huis halen. Bent u op zoek naar rosé wijn? Gaat uw voorkeur uit naar zomerse witte wijn of houdt u het liever bij rode wijn? Ontdek uw nieuwe favoriete wijn. Wijnspecialist Job van Welie geeft u graag advies welke wijn het beste bij u past.

Ik kijk ernaar uit om u zaterdag 26 mei 2018 te ontmoeten en te proosten op de mooie en hopelijk zonnige maanden die komen gaan. Het proosten doen we met onze nieuwe Rose MED!

Locatie: Wijnhandel Van Welie
Adres: Nieuwehaven 191, Gouda
Datum: Zaterdag 26 mei 2018
Proeverij: 13.00 uur – 18.00 uur (gratis)
BBQ: 16.30 uur – 19.00 uur (15,00 PP inclusief wijn)
Super Sale Saturday wijn aanbiedingen van Wijnhandel van Welie in Gouda

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.