19 maart Heropening van de winkel!

Wat een feest! De uitbreiding van de winkel is klaar en we kunnen met volle trots onze nieuwe wijnen en whisky’s aan u presenteren. Om dit feestelijk aan te kleden maken we van zaterdag 19 maart een speciale dag. In de ochtend bent u welkom voor koffie/ thee in combinatie met een bonbon van Puur Chocolaunnamed (2)de. Klokslag 12 uur trekken we de wijnen en whisky’s open.

Waarom de verbouwing? Aangezien ons assortiment de afgelopen periode flink is toegenomen hadden we extra ruimte nodig. Inmiddels bevat het assortiment ruim 300 wijnen en 300 whisky’s. Daarnaast is het slijterij-assortiment ook breder neergezet. Deze verbouwing gaf ook de mogelijkheid om een grote proeftafel neer te zetten. Dankzij Marbouw hebben we de mogelijkheid om een proeftafel van 7 meter neer te zetten. Hierdoor kunnen we onze winkel gebruiken voor Winemaker-diners,Wijncursussen, Wijnmasterclasses en Whiskytastings. onderin deze mail treft u de agenda met de activiteiten. Let op: Vol=Vol….

unnamed (1)

Met veel trots en plezier ontvangen we u graag in de nieuwe winkel en hopen we u onze mooie nieuwe wijnen en whisky’s te laten proeven. Dit alles zal begeleidt worden met de bijzondere en culinaire hapjes van Betty Blue Catering. Uiteraard mag u zich ook wagen aan onze spaanse vriend Jamon de Serrano…Datum:19 maart 2016
Locatie: Wijnhandel Van Welie, Nieuwehaven 191, Gouda
Tijd: Vrije inloop tussen 10.00 en 17.30 uur

Dit bericht is gepost in Nieuws. Bookmark de link.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *