Black Friday Wijn 24-26 November 2017

Black Friday Wijn

Het fenomeen Black Friday is overgewaaid vanuit de Verenigde Staten naar Nederland. Wij als dynamische en vooruitstrevende wijnhandel bieden u graag de mogelijkheid om het gehele weekend van 24 t/m 26 november te profiteren van de Black Friday Wijn Actie. Een 40-tal wijnen zijn dit gehele weekend met maar liefst 25% korting te bestellen. In de winkel van Wijnhandel Van Welie kunt u profiteren van de 2e fles voor de halve prijs.

Kwaliteitsgarantie

De meeste wijnen zijn standaard verkrijgbaar in het assortiment van Wijnhandel Van Welie, maar er zijn ook een aantal wijnen speciaal ingekocht voor de black Friday actie. Alle wijnen zijn voorgeproefd en meerder malen op hun kwaliteit getest. Wij staan voor kwaliteit en bieden deze kwaliteit nu aan tegen ongekend lage prijzen. Voormalig sommelier Job van Welie is verheugd om als een van de eerste wijnwinkels in Nederland met deze actie aan de slag te gaan: “Het is de eerste keer, dat we meedoen aan deze actie en zien het dit jaar als een generale repetitie voor volgend jaar. In 2018 zullen we zeer groots uitpakken, maar eerst gaan we knallen in 2017!” Mocht u nog niet overtuigd zijn, dan kunt u in de winkel altijd vragen om de wijn voor te proeven. Kwaliteit wint altijd!

De Wijnen

Welke wijnen kunt u tijdens Black Friday aanschaffen? Van een heerlijk verfrissende en fruitige witte huiswijn van de verdejodruif uit Spanje tot een Brunello di Montalcino met maar liefst 95 Parkerpunten van het wijnhuis Tenuta Il Poggione. Een biologische sauvignon blanc als huiswijn? Een vol fruitige ietwat vettige Chardonnay uit Zuid Afrika of een zachte rosé uit de Languedoc, we willen u veel diversiteit bieden. Alle wijnen worden uit voorraad geleverd, maar mocht de belangstelling indrukwekkend hoog zijn, dan zullen we de wijnen in dezelfde week naleveren. Bekijk het assortiment onder het menu Black Friday Wijn en kies zelf uw favoriete wijnen!