Wijn-Spijs Diner Wente Vineyards

Wijnspijs diner met Wente Vineyards bij Restaurant Jean Marie in Gouda met sommelier Job van Welie

Wente Vineyards heet u hartelijk welkom!

Wijnhandel Van Welie is al ruim vier jaar ambassadeur van de wijnen van Wente en organiseert daarom een wijn-spijs diner bij Restaurant Jean Marie in Gouda. Op zaterdagavond 18 november bent u welkom om kennis te maken met de fantastische wijnen van dit bijzondere wijnhuis uit Californië. Wente is het oudste nog opererende familiebedrijf in de Verenigde Staten. Door hun duurzame filosofie hebben ze met hun wijnen vele harten van wijnliefhebbers weten te veroveren. Wijnliefhebber Job van Welie zal als sommelier en ambassadeur van Wente met passie over de wijnen vertellen.

Wilt u meer weten over Wente Vineyards?

Restaurant Jean Marie

Jean Marie is al 25 jaar het culinaire adres van de Krimpenerwaard dat regionale producten een warm hart toedraagt. Ze koken met creativiteit, met veel liefde, passie en waar gastheerschap is verheven tot een warme deken. Chefkok Jan gaat het wild proberen te temmen met een speciaal wildmenu voor deze avond. Gastvrouw Marieke zal ervoor zorgen dat u deze avond niets tekort komt. Samen vormen zij een voortreffelijk duo aangevuld door hun professionele team. Ze zijn dan ook erg trots op de Bib Gourmand, onderscheiding van de Michelin, die staat voor een uitzonderlijke prijs/kwaliteit verhouding. Zo blijft het steeds weer een uitdaging om er voor u een culinair feest van te maken.

Bekijk hier Restaurant Jean Marie

Wat kunt u verwachten?

U komt binnen en krijgt een heerlijk glas witte wijn aangeboden: de Chardonnay Morning Fog van Wente. Dit is slechts het begin, maar u denkt kan het nog beter? Jazeker! Aan tafel wacht voor u de amuse waar u deze wijn bij kunt drinken. Dit is het officiele startsein voor een mooie avond. Vier gangen genieten van bijzondere smaken met bijpassende exclusieve wijnen, welke in menig restaurant voor 60,- per fles worden verkocht.Dit alles wordt u aangeboden voor de all-in prijs van 75,- per persoon. Ziet u zichzelf hier al zitten? Reserveer bij Restaurant Jean Marie of mail naar: Job@wijnhandelvanwelie.nl

Datum: 18 november 2017
Locatie: Restaurant Jean Marie, Oude Brugweg 4, Gouda
Tijd: Vanaf 18.00 uur
Reserveren: 0182 516262 of info@jean-marie.nl
Dieetwensen: Graag aangeven bij uw reservering samen met het aantal personen