De voordelen van het nieuwe pand

Het is je vast niet ontgaan dat wij een nieuw en groter pand hebben geopend aan de Antwerpseweg 9-004 in Gouda. Onze winkel in de binnenstad bestaat al meer dan 10 jaar en wij waren flink uit ons jasje gegroeid. Deze nieuwe locatie was niet alleen noodzakelijk, maar biedt jou ook vele voordelen. Dit zijn de voordelen op een rijtje:

Gratis parkeren voor de deur
Op de Nieuwehaven is het vaak druk en lastig parkeren. Zeker voor de klanten die graag met de auto komen om doosjes wijn in te slaan. Deze klanten kunnen we op de nieuwe locatie veel beter bedienen. We hebben rondom het nieuwe pand namelijk genoeg parkeergelegenheid. Parkeren kan zelfs voor de deur én is gratis!

Goede bereikbaarheid
We hebben klanten binnen en buiten Gouda. Ons nieuwe pand is voor beide groepen veel beter toegankelijk, want het ligt nog steeds centraal. Wel buiten de binnenstad, maar daarvoor hebben we nog steeds onze winkel aan de Nieuwehaven. De nieuwe locatie is vlakbij de A12 en ligt op 30 minuten rijden van bijvoorbeeld Vlaardingen.

500 m2 wijnbeleving
Het nieuwe pand biedt maar liefst 500 m2 aan wijnbeleving. Het uitgebreide wijnassortiment vind je direct na binnenkomst op de begane grond. In deze lichte showroom zijn de wijnen overzichtelijk gepresenteerd op land. Voor whisky’s en delicatessen kun je terecht op de gezellige eerste verdieping. Gezellig, omdat zich hier ook ons proeflokaal en keuken bevindt. In de toekomst organiseren we hier evenementen en masterclasses.

Vertrouwd gevoel
Toch voelt het even vertrouwd aan als de winkel. Dit komt doordat we het grote pand gezellig en knus hebben gemaakt. Verschillende gezellige hoekjes en zitjes, maar voor velen ook een zeer herkenbare wijnpresentatie. En niet te vergeten alle vertrouwde gezichten van ons vaste team aan collega’s. Voel je welkom om langs te komen, zodat je zelf alle voordelen kunt ontdekken!