Wijnproeverij Opening Wijngro

Met veel enthousiasme nodigen wij je op zaterdag 4 november a.s. uit voor de opening van ‘Wijngro van Welie’. De opening wordt gevierd met een wijnproeverij en een aansluitende borrel.

De openingsproeverij met vrije inloop

De feestelijke wijnproeverij heeft een vrije inloop vanaf 13.00 uur tot 17.00 uur. Vanwege deze speciale gelegenheid openen onze wijnexperts een aantal extra bijzondere wijnen zoals de drie beroemde wijnen uit Italië: Barolo, Brunello di Montalcino en Amarone della Valpolicella. De proeverij wordt gecompleteerd met diverse delicatessen, waaronder de zelfgemaakte lekkernijen van ‘Madame Paté’.

De aansluitende borrel met maaltijdvullende hapjes

Na 17.00 uur is er aansluitend een borrel om met elkaar een klein feestje te vieren en alle openstaande wijnen op te drinken. Mochten de bodems in zicht zijn, dan hebben we vast nog wel een extra flesje ergens staan. Voor de maaltijd wordt gezorgd, zodat iedereen het feestje met een goedgevulde buik zal verlaten.

Graag aanmelden vóór 21 oktober

Het is een uitgebreid programma en je bent uiteraard van harte welkom om het zelf naar smaak in te delen. We zouden wel graag willen weten of je van de partij bent op de proeverij en/of op de borrel. Dit kan door een e-mail te versturen vóór zaterdag 21 oktober a.s. naar job@wijnhandelvanwelie.nl. In de bevestigingsemail ontvang je meer informatie over de parkeergelegenheid van fietsen en auto’s (vlak)bij het pand, maar ook over de eventuele bereikbaarheid van onze nieuwe locatie met het openbaar vervoer.

Datum: 4 november 2023
Wijnproeverij: Vanaf 13.00 tot 17.00 uur (Gratis en 18+)
Borrel: Vanaf 17.00 uur (Gratis en 18+)
Locatie: Wijngro van Welie, Antwerpseweg 9, Gouda
Aanmelden vóór 21 oktoberjob@wijnhandelvanwelie.nl
Voor overige vragen: 06-41880954

Met feestelijke groet,

Ton, Emile, Job, Martin, René & Jean Pierre