Diner in de Steeg 2018: Dolce Vita Italia!

Wijnspecialist WIjnhandel Van Weli euit Gouda organiseerd wederom een bijzonder evenement in Gouda. In samenwerking met restaurant Bij Ons kunt u genieten van het italiaanse leven met heerlijke wijnen en gerechten uit Italië

Het succes van Diner in de Steeg van afgelopen jaren krijgt een vervolg! Op 8 juli wordt er in hartje Gouda een bijzonder wine & food evenement georganiseerd, ‘Diner in de steeg’. Na twee jaar Provencaalse gerechten en wijnen geserveerd te hebben is dit jaar het Thema: Dolce Vita Italia! Het intieme diner vindt plaats aan één lange tafel met 40 mensen, bekenden en onbekenden, in de Koster Gijzensteeg. Wijnhandel Van Welie en restaurant Bij Ons slaan deze avond de handen ineen. Chef-kok Stephen Hobbs kookt de verrassende, Italiaanse gerechten die worden uitgeserveerd door gastheer Maurice Kamfferman. Sommelier Job van Welie vertelt u aan tafel over de bijpassende wijnen.

Het mediterrane leven wordt naar de gezellige steeg gebracht waaraan het restaurant gelegen is. Gasten worden om 16.00 uur ontvangen met een kleine proeverij van Italiaanse wijnen en bijpassende huisgemaakte amuses. Daarna volgt het 2-gangen diner. De complete avond, inclusief koffie met een bonbon van Chocolade Atelier Puur en live muziek, is de €40,- meer dan waard. Bij het diner kunt u een fles wijn bestellen of gebruik maken van het wijnarrangement.

Wees er snel bij, want de ervaring heeft ons geleerd, dat dit bijzondere diner binnen mum van tijd volgeboekt is. Heeft u vragen over het evenement of wilt u ook verzekerd zijn van een plaatsje aan tafel?

Wilt u ook de Italiaanse sferen in Gouda beleven? Stuur een mail naar job@wijnhandelvanwelie.nl

Wilt u meer weten over Restaurant Bij Ons? klik hier