Jubileum Wijnproeverij 10 November 2018

Uitnodiging Jubileum Najaarsproeverij zaterdag 10 november 2018 Wijnhandel van Welie

Geachte relatie,

Graag nodigen wij u en uw vrienden uit om deel te nemen aan de najaarsproeverij van Wijnhandel van Welie die plaatsvind in het Oude Stadhuys op de Markt van Gouda.

Wijnproeverij en Wijnfestival                              Aanvang: 20.00 – 22.30 uur (live muziek en DJ tot 01.00 uur)

Wij nemen u in deze proeverij, met meer dan 50 wijnen,  mee op een reis door de jongste wijnontdekkingen uit de oude wijnwereld: o.a. Frankrijk, Italië, Portugal, Frankrijk, Oostenrijk, Duitsland en Bulgarije. Ook  de nieuwe wijnwereld is goed vertegenwoordigd met o.a. Australië, Argentinië, Chili en de Verenigde Staten. Aan elke tafel is een deskundige aanwezig om de wijnen desgewenst toe te lichten. De kosten van deelname aan deze wijnproeverij bedragen € 19,50 per persoon. Alle te proeven wijnen zijn met aantrekkelijke kortingen te bestellen. Bij een bestelling van € 100,- per persoon wordt het entreebedrag aan u gecrediteerd.

Vanaf 22.30 uur zal In de Kelder/Burgerhal van het Oude Stadhuys het wijnfeest losbarsten na de wijnproeverij. Met Live Muziek, heerlijke wijnen per glas te bestellen, Gin-tonics en overige dranken kunt u de dag in ‘stijl’ afsluiten. Het festival is om 01.00 uur ten einde!

Whiskyfestival

In samenwerking met de beste Whisky-importeurs van Nederland organiseren wij het Whiskyfestival. U kunt de gehele avond een exclusief aanbod van bijzondere Whisky’s proeven, ervaren en het verhaal achter de Whiskyhuizen horen.

Reserveren:

Kom langs in de winkel of bestel direct hier uw kaarten online

Wij hopen van harte u op deze mooie en unieke locatie te mogen begroeten, vooral omdat wij dit jaar, wegens ons 5-jarig jubileum van Wijnhandel van Welie, voor de eerste keer ook een grote wijnproeverij in de middag organiseren.

Sfeer en gezelligheid maak je met elkaar en wij willen er met u wederom een mooie en bijzondere middag en avond van maken.

Wij kijken uit naar uw komst!

Job van Welie – Martin Stavleu – René Persoon

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.