1 Februari 2019 Kick-Off Les Romains Wijnactie

De kwaliteitswijnen van Les Romains zijn te koop en online te bestellen bij Wijnspecialist Wijnhandel Van Welie in Gouda

Beste Wijnvrienden,

Voor een aantal van u behoeven de Les Romains wijnen, afkomstig van het wijndomein Vignes des Deux Soleils te Combaillaux in de Languedoc, nauwelijks enige toelichting. Voor een hernieuwde kennismaking, of indien u deze ‘value for money’ wijnen nog niet kent, nodigen wij u graag van harte uit om a.s. vrijdag 1 februari en zaterdag 2 februari langs te komen om deze prachtige wijnen te proeven.

Vinoloog René Persoon zal samen met Job van Welie persoonlijk, vrijblijvend en proefondervindelijk deze nieuwe collectie in het assortiment van Wijnhandel van Welie bij u introduceren. Om deze wijnen extra aantrekkelijk te maken kunt u profiteren van de volgende spectaculaire aanbieding:

Les Romains Blanc 2017, Chardonnay/Viognier van €9,95 tot wel €7,45 (afhankelijk van het aantal afgenomen flessen)

Les Romains Rosé 2017/2018 van €9,95 tot wel €7,45 (afhankelijk van het aantal afgenomen flessen)

Les Romains Rouge 2016, Merlot/Cabernet Sauvignon van €9,95 tot wel €7,45 (afhankelijk van het aantal afgenomen flessen)

Les Romains Rouge Black Label 2015, Cabernet Sauvignon/Merlot van €11,95 tot wel €8,95 (afhankelijk van het aantal afgenomen flessen)

Les Romains Rouge Les Mattes Vieilles Vignes 2015, Merlot/Cabernet Sauvignon van €15,95 tot wel €10,95 (afhankelijk van het aantal afgenomen flessen)

Per bestelling van 24 flessen assortie/ in de mix krijgt u ook nog een magnum fles(1,5 liter) Les Romains Rouge cadeau t.w.v. €26,95! Hier kunt u meermaals gebruik van maken, dus bij bestelling van 48 flessen krijgt u 2 magnums gratis en zo verder…..

Mocht u niet in de gelegenheid zijn om deze prachtige wijnen te komen proeven, dan kunt u de wijnen (online) bestellen of uw bestelling mailen: r.persoon@wijnhandelvanwelie.nl

De inloopproeverij is beide dagen gratis toegankelijk vanaf 11.00 tot 16.30 uur in onze pittoreske winkel aan de Nieuwehaven 191 te Gouda.

U bent van harte welkom en graag tot ziens,

Job van Welie, Martin Stavleu (whiskyspecialist) en René Persoon

Proefdoos Wijn Les Romains van René Persoon Wijnhandel Van Welie Gouda

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *