Jubileumactie: SCAIA Bianco!

Een van de eerste successen van Wijnhandel Van Welie was de verkoop van de wijn SCAIA Bianco. Deze aromatische witte wijn sloeg 10 jaar geleden gelijk aan bij onze klanten en is tot de dag van vandaag een vaste waarde in onze collectie. Om dit te vieren bieden we de wijn aan tegen dezelfde prijs als 10 jaar geleden. Profiteer van deze wijnzinnige aanbieding voor slechts € 9,95 euro incl Btw.

Bestel SCAIA Bianco Garganega – Chardonnay direct online!

Scaia is niet zomaar een wijnmerk: het is een nieuwe manier van denken over wijn, in een land waar traditie grote waarde heeft. Uit de klassieke, historische wijnen Soave en Valpolicella ontstond de noodzaak om iets nieuws te creëren, dichter bij de eisen van jonge wijndrinkers en producenten. De gebroeders Castagnedi nemen je met hun Scaia wijnen graag mee op een klassiek avontuur in een modern jasje!

Het geboortehuis van Scaia

Armando, Tiziano, Paolo en Massimo Castagnedi zijn de eigenaren van Tenuta Sant’Antonio, het geboortehuis van de Scaia wijnen. Hun verhaal begon in 1989 in de wijnstreek Veneto waar de beroemde wijnen Amarone, Valpolicella en Soave worden geproduceerd. In 2006 startten ze in aanvulling op hun bekende assortiment het merk Scaia.

Scaia Bianca

De Scaia Bianca komt van vulkaangrond en is een heerlijk geurige wijn met aroma’s van bloemen, ananas, grapefruit en sinaasappel. Ook proef je een vleugje appel, peer, mango en zelfs iets van banaan. Koel geschonken is dit een heerlijk aperitief of een goede begeleider van voorgerechten met vis, groenteschotels of uiteraard Italiaanse pasta of risotto.