Najaarsproeverij Zaterdag 18 oktober

Wilt u heerlijke wijnen proeven? Gewoon genieten van goede wijn. Schrijf dan in voor de najaarsproeverij van 18 oktober.

Zaterdag 18 oktober vindt de jaarlijkse najaarsproeverij plaats. In de prachtige ruimte van Chef’s Unlimited kunt u weer genieten van veel verschillende wijnen. Van betaalbaar tot exclusief en met vele wijnacties is dit de ideale mogelijkheid om úw wijn te vinden en profiteren van veel voordeel! Uiteraard wordt de avond verzorgd met de culinaire hapjes van chefkok Toby Tredget samen met zijn zoon Gijs. Het wordt weer een spektakel, zoals de meeste van u wel gewend zijn bij een proeverij van Wijnhandel Van Welie.

U kunt tijdens deze avond ook op een informele manier dineren bij Chef’s Unlimited met gratis bijpassende wijnen. U kunt gerechtjes bestellen en met elkaar delen. De gehele avond staat in het teken van proeven en genieten met elkaar. Tot 21.00 kunt u vrijblijvend wijnen proeven en daarna kunt u tegen een kleine vergoeding genieten van heerlijke wijnen. U bent ook welkom om enkel naar de borrel te komen!

Santé,

Job van Welie

 

[gravityform id=”3″ name=”Aanmelden Proeverij” ajax=”true”]
Dit bericht is gepost in Nieuws. Bookmark de link.