Voorjaarsproeverij en diner gaan door in kleinere vorm

De laatste landelijk aangekondigde maatregelen vanwege het Coronavirus, schrijft voor dat alle bijeenkomsten met meer dan 100 mensen afgelast moeten worden. Ook Wijnhandel Van Welie neemt zijn verantwoordelijkheid en past de Voorjaarsproeverij en het aansluitende diner aan. U bent onze klant en we zijn zuinig op u.

Het evenement gaat vooralsnog door. Wij willen u geen feestje door de neus boren. Wel hebben we ervoor gekozen het evenement in een andere, veiliger vorm te gieten. U wordt nog steeds optimaal verwend, maar met minder mensen tegelijk dan oorspronkelijk het plan was. Maximaal 100 personen per element (proeverij en diner).

Maximaal 100 mensen en aangepaste inlooptijden

De proeverij en het Goudse Delicatessen diner worden uit elkaar gehaald. Dit betekent dat vanaf 14:00 uur tot 17:00 uur de wijnproeverij plaatsvindt en daarna, vanaf 17:00 uur, de inloop van het diner begint. Vanaf 17.00 uur kunt u als dinergast tot 19.00 uur wijn proeven en vanaf 18.00 uur kunt u aanschuiven voor het diner. De gasten van de proeverij worden verzocht de kerk om 17.00 uur te verlaten. Zo kunnen we het maximaal aantal mensen onder controle houden.

De Gouwekerk is groot. Dit geeft ons de kans voor een goede spreiding van gasten te kunnen zorgen. De aanbevolen afstand tot uw mede wijngenieters wordt zo met gemak gehaald. Ook aan de lange tafel waaraan de diner-gasten van hun walk-in diner genieten is groot genoeg om zorgeloos van het eten te genieten. Daarnaast zullen we zorgen voor voldoende beschermende middelen, voor wie daar behoefte aan heeft. Als u uw handen netjes wast, zorgen we samen voor een veilige omgeving!

Het Goudse Delicatessen diner is uitverkocht, maar…

Doordat we een maximaal 100 gasten per element hanteren, is het Goudse Delicatessen diner per direct uitverkocht. Helaas kunt u daar niet meer aanschuiven als u nog niet heeft ingeschreven. Voor de proeverij zijn er nog wel plekken. Omdat we aanzienlijk minder gasten kunnen ontvangen dan van te voren bedacht, is het raadzaam u snel in te schrijven.

Schrijf u hier direct in!

Wat gebeurt er bij nog strengere maatregelen?

Wanneer de regering de maatregelen verscherpt of wij het zelf niet langer verantwoord vinden de Voorjaarsproeverij door te laten gaan, zal het evenement alsnog worden afgelast. Uiteraard krijgt u in dat geval uw inschrijfgeld terug. We zullen u via deze nieuwsbrief op de hoogte houden van de ontwikkelingen. Op onze Facebookpagina en op www.wijnhandelvanwelie.nl vindt u het meest recente nieuws.

De lente komt, per slot van rekening

We hebben goed nagedacht of we de Voorjaarsproeverij wel door moesten laten gaan. Om ons heen wordt het ene na het andere evenement afgelast en worden grote entertainment gelegenheden gesloten. Wij hebben bewust gekozen voor een tussenvorm. Wel door laten gaan, maar in kleinere vorm. Waarom? Omdat de lente komt en er nog maar weinig te beleven zal zijn de komende tijd. We willen graag een lichtpuntje zijn voor u. Maar we durven dit alleen te doen omdat we weten dat onze klanten verantwoordelijke mensen zijn. Samen maken we dit een veilig feestje!

Op uw en onze gezondheid, Proost!

Met vriendelijke groet,

Martin, René en Job