Afgelast: Voorjaarsproeverij en Diner in de Gouwekerk 28 maart 2020

Update: De voorjaarsproeverij en het Goudse Delicatessen diner zijn afgelast.

Graag nodigen wij u en uw gewaardeerde wijnvrienden uit voor onze voorjaarsproeverij in de sfeervolle Gouwekerk te Gouda.

Op deze voorjaarsproeverij kunt u een wijnreis per proefglas maken, met keuze uit 80 verschillende wijnen. Bij de keuze staan kwaliteit, redelijke prijzen en veel wijnplezier wederom hoog in het vaandel. De selectie is nog niet compleet, maar onderstaand lichten we alvast een tipje van de sluier op.

Hemelse wijnen voor u!

Speciaal voor het voorjaar kunt u een uitgebreide selectie rosé, verdejo en sauvignon blanc proeven, met als klapstuk de Sancerre van Henri Bourgeois (verkozen tot beste sancerre in decanter). Uit Spanje biologische wijnen van Dominio de Punctum en Bodegas Pedro Escudero introduceert een knisperend frisse sauvignon blanc uit Rueda naast de zeer populaire Valdelagunde verdejo. Ook de gewaardeerde licht houtgerijpte verdejo van Belondrade Quinta Apolonia staat op de proeftafel!

Op deze proeverij wederom veel aandacht voor de wijnen uit Italië, waaronder van het huis Firriato uit Sicilië en Corte Alta Valpolicella Classico, Ripasso en Amarone. Uit Oostenrijk presenteren we uiteraard de grüner en roter veltliner van Gudrun Grill en de smaakvolle wijnen van Pfaffl, o.a. Gemister Satz en zweigelt.

Uit de nieuwe wereld een reeks bekende wijnen van o.a. Yalumba, Wente en Salentein. De herontdekking van ‘terroir’ in Chili o.a. Errázuriz. Nieuw en zeer verrassend uit Zuid-Afrika o.a. Alvi’s Drift W.O. Western Cape zoals Chenin blanc en een uitzonderlijke mooie Cape blend. U kunt tevens kennis maken met Les Petit Clos van Clos Apalta, een wijn die na het proeven geen uitleg behoeft…

Edel zoete wijnen zullen niet ontbreken op deze proeverij, port van Quinta do Noval evenmin.

Bij elke tafel is een deskundige aanwezig om de wijnen toe te lichten.

Het Goudse Delicatessen diner

Aansluitend op de wijnproeverij bent u welkom om deel te nemen aan het Goudse Delicatessen Diner. Samen dineren we aan een lange tafel in deze prachtige kerk. De catering wordt verzorgd door onze culinaire partners uit Gouda.

Wij hopen van harte u in de Gouwekerk te mogen begroeten, vooral omdat wij graag samen met u in deze unieke omgeving uw proeverijbezoek bijzonder willen maken.

U kunt zich onderaan dit bericht meteen inschrijven. Dit kan t/m 24 maart 2020. Wij kijken uit naar uw komst!

Job van Welie – Martin Stavleu – René Persoon van Wijnhandel Van Welie en Wijn Persoonlijk

Praktische informatie

Datum: zaterdag 28 maart 2020
Voorjaarsproeverij: 14:00 – 19:00 uur
Goudse delicatessen diner: 18:00 – 21:00 uur
Adres: Gouwekerk• Hoge Gouwe 39 • 2801 LB Gouda
U kunt parkeren in de Q-Park Bolwerk parkeergarage, Sint Mariewal 3, 2801 WS Gouda.

Kosten voorjaarsproeverij: € 10,-
Kosten Goudse delicatessen diner: € 49,50, inclusief deelname aan de proeverij en de wijnen geserveerd bij het diner.
Korting: Alle te proeven wijnen zijn met aantrekkelijke kortingen te bestellen.

Schrijf u hier direct in!

Schrijf u hier in voor de wijnproeverij

Schrijf u hier in voor het diner inclusief toegang tot de wijnproeverij

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.