Voorjaarsproeverij: Wijn, Delicatessen en Cultuur!

Proeverij van Delicatessen

Zaterdag 30 maart 2019 organiseert René Persoon van Wijnhandel Van Welie een bijzondere proeverij in Gouda. Naast ruim de 65 wijnen op de proeftafels willen we u nog meer bieden. In het prachtige pand van Het Oude Weeshuis kunt u genieten van Goudse kazen in verschillende kwaliteiten van fromagist t ’Kaaswinkeltje: www.kaaswinkeltje.com

U kunt van handgemaakte worsten, delicatessen en olijfolie proeven van een van de leukste en lekkerste winkels uit Gouda: Adriatika Delicatessen  www.adriatika.nl

De overheerlijke handgemaakte bonbons van Peter van Driel van Chocolade atelier Puur behoeft bijna geen uitleg meer….. www.puurchocolade.nl

 

Stadswandeling in het historische centrum van Gouda

Speciaal voor de bezoekers van de proeverij bieden we de mogelijkheid om een korte stadswandeling te maken met Gids Ton Kraamwinkel uit Gouda. Tussen het proeven door kunt u in een half uur de prachtige gebouwen en historie van Gouda ontdekken. Ton Kraamwinkel zal u meer dan voldoende informatie geven en u nog enthousiaster maken over Gouda!

Met speciale dank aan White House Development B.V. voor het beschikbaar stellen van deze unieke locatie het Oude Weeshuis. White House Development is een dynamische vastgoed ontwikkelaar en transformeren vele historische gebouwen tot unieke woningen. Tijdens de proeverij zullen ze een aantal projecten presenteren.

Gouda is een stad met veel potentie en samen met onze partners hopen we u een onvergetelijke middag te bieden en krijgt de stad Gouda een speciaal plekje in uw hart!

Reserveren entreetickets

De kosten van deelname aan deze wijnproeverij bedragen € 7,50 per persoon in de voorverkoop via www.wijnhandelvanwelie.nl  en € 15,00 aan de deur. Alle te proeven wijnen zijn met aantrekkelijke kortingen te bestellen. De proeflijst van alle wijnen die op 30 maart worden gepresenteerd kunt vanaf 20 maart zien op onze website.

Wij hopen van harte u in deze historische locatie te mogen begroeten, vooral omdat wij graag samen met u in een sfeervolle omgeving uw proeverijbezoek bijzonder en de moeite waard willen maken.

Wij kijken uit naar uw komst!

Dit bericht is gepost in Nieuws. Bookmark de link.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *