Winkel open: Afhalen en advies volgens RIVM

Vanaf vandaag is de winkelvloer van Wijnhandel Van Welie niet meer toegankelijk, maar kunt u wel afhalen. Zo dragen wij bij aan een zo laag mogelijk risico op besmetting met het Coronavirus, terwijl u thuis kunt blijven genieten van uw favoriete dranken.

Hoe gaat afhalen in zijn werk?

– Één van ons is gedurende de openingstijden aanwezig in de winkel;
– Er is een welkomstbalie bij de ingang van de winkel;
– Er mag maar 1 persoon tegelijk binnen bij de balie zijn;
– Wij geven u de fles(sen) naar keuze aan;
– We hebben een sterke voorkeur voor pinnen;
We geven u nog steeds de service en het advies die u van ons gewend bent!

Parkeren, laden en lossen tijdelijk gratis!

De gemeente Gouda komt Wijnhandel Van Welie tegemoet. Vanwege de tijdelijke nieuwe opzet van de winkel is parkeren terwijl u wacht en laden en lossen gedurende deze periode gratis! Parkeert u niet in een parkeervak, maar voor de winkel met de waarschuwingslichten aan en alleen als u bij ons iets komt afhalen. Houdt u zich alstublieft aan deze spelregel! Wij zijn de gemeente zeer dankbaar voor haar begrip. Dat tonen we het beste door te doen wat we afgesproken hebben. En dat doen we samen, toch?

Van te voren bestellen loont

Wanneer u van te voren uw bestelling doet, zorgen wij ervoor dat de volgende dag ná 12:00 uur uw bestelling ingepakt en al voor u klaar staat. U hoeft dan alleen in en uit te lopen. De online winkel is 24/7 open:  https://www.wijnhandelvanwelie.nl/

Heeft u een vaste bestelling, dan kunt u de deze ook telefonisch (06 5755 2043) of per e-mail (info@wijnhandelvanwelie.nl) doorgeven.

Houd de website in de gaten voor aantrekkelijke aanbiedingen!

Omdat wij u als klant zeer waarderen, zullen we de komende tijd op deze website leuke thema aanbiedingen publiceren. Op dit moment zijn we bezig ons complete winkelassortiment ook online te zetten. En meer! Kijkt u daarom af en toe op onze website. Sommige unieke aanbiedingen zullen gelimiteerd zijn!

Vragen en de service die u van ons gewend bent

Heeft u vragen over bestellen of leveren of wilt u van te voren advies? Dan kunt u ons bereiken op: info@wijnhandelvanwelie.nl of (binnen openingstijden) 06 5755 2043.

Blijf gezond!

Met hartelijke groet,

Job, Martin en René.