Champagne & Sushi met Ayala

Woensdagavond 31 mei 2023 bent u van harte welkom om deel te nemen aan de Champagne & Sushi avond. Speciaal voor dit evenement komt Laurence Alamanos van het champagnehuis Ayala naar Nederland om over haar wijnen te vertellen.

In het bijzonder sfeervolle pand van Abram & Viavesta ontvangen we u in het restaurant voor de zittende proeverij. U krijgt Sushi van Kichi geserveerd afgestemd op elke Champagne, want Champagne is meer dan een feestwijn. Champagne is een prachtwijn die aansluit bij ons motto: Genieten van kwaliteit!

We proeven de gehele range van het champagnehuis Ayala:

  • Ayala Brut Rosé Majeur Champagne n.v.
  • Ayala Brut Rosé No. 14 Champagne 2014
  • Ayala Brut Majeur Champagne n.v.
  • Ayala Brut Majeur Extra Aged n.v.
  • Ayala Brut Nature Champagne n.v.
  • Ayala Blanc de Blancs Champagne 2016
  • Ayala Cuvée Perle d’Alaya Brut Grand Cru Champagne 2013

Ayala -sinds 1860- is een relatief klein champagnehuis, maar produceert champagnes van hoge kwaliteit. Deze boutique winery is sinds 2005 in handen van de Société Jacques Bollinger. Druiven komen hoofdzakelijk van Grand- en Premier Cru wijngaarden en alleen de eerste persing (cuvé) wordt gebruikt. Alle wijnen rijpen aanmerkelijk langer dan de appelation verplicht. 

Datum: woensdagavond 31 mei 2023
Ontvangst: welkom vanaf 18.30 uur
Aanvang: 19.00 uur
Locatie: Abram & Viavesta Makelaardij, Zuidelijk Halfrond 1, 2801 DD Gouda
We vragen een eigen bijdrage van 47,50 euro per persoon om deze bijzondere proeverij met bijpassende Sushi mogelijk te maken. (Maximum aantal deelnemers: 45 personen)

Aanmeldingen:
r.persoon@wijnhandelvanwelie.nl

Wij hopen dat u en uw wijnvrienden hierbij aanwezig kunnen zijn en kijken uit naar uw komst.

Met vriendelijke groet,

Namens de gastheren,

Martin, René, Ton en Job, Van Welie Wijn & Whisky

ps. Voor deze proeverij geldt helaas Vol = Vol. U kunt tot 27 mei 2023 uw reservering annuleren, daarna zullen de proeverijkosten in rekening worden gebracht.