Uitverkocht: wijnpakket Coeur de Noël 1

Wij werken intensief samen met Noël E. Vanwittenbergh – de beste sommelier van Nederland – om in het topsegment op de hoogte te blijven van de meest recente ontwikkelingen. Graag bieden we u de mogelijkheid om mee te profiteren van zijn kennis en kunde.

Een aantal keer per jaar bieden we een verrassingspakket aan met wijnen, waar het hart van Noël sneller van gaat kloppen. De wijnen zijn door hem persoonlijk geselecteerd, waarbij uiteraard rekening wordt gehouden met het seizoen. Dit pakket bestaat uit 3 exclusieve wijnen met wijnbeschrijvingen en wijn-spijstips en kost € 125,-. Het pakket wordt gratis thuisbezorgd en is gelimiteerd beschikbaar vanwege de beperkte oplage van de gekozen wijnen. Dit eerste pakket heeft als thema: Klassieke wijnen uit de beroemdste gebieden in Frankrijk.

Wilt u ook kennis maken met de wijnen van de sommelier van het tweesterren restaurant Ciel Bleu, Okura, die ook nog eens verkozen is geweest tot sommelier van het jaar door Michelin? Bestel dan hier uw pakket en wellicht bent u een van de 25 gelukkige wijnliefhebbers die een pakket mag kopen!

Dit bericht is gepost in Nieuws. Bookmark de link.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *