Aanbieding: Salentein Mixed Cases 4+2

De wijnen van Bodegas Salentein, zijn regelrechte bestsellers in ons assortiment. Er wordt altijd reikhalzend uitgekeken naar deze Argentijnse toppers. Door ons én door onze klanten. Deze aanbieding is dus zeer welkom!

Salentein Barrel Selection & Numina Mixed Cases 4 + 2

Salentein Barrel Selection & Numina Malbec van € 113,70 voor € 80,-

De Malbec Mixed Case bestaat uit 4 flessen Salentein Barrel Selection Malbec en 2 flessen Salentein Numina Malbec.

Lees meer en bestel direct in de webshop

Salentein Barrel Selection & Numina Chardonnay Mixed Case van € 113,70 voor € 80,-

De Chardonnay Mixed Case bestaat uit 4 flessen Salentein Barrel Selection Chardonnay en 2 flessen Salentein Numina Chardonnay.

Lees meer en bestel direct in de webshop

Maak kennis met Bodegas Salentein

Op de koele flanken van de Andes geeft de chardonnay van Salentein meer aroma’s en bevat het zelfs specialere mineralen, vergeleken met zijn klassieke neven. De druiven van Bodegas Salentein zijn afkomstig van wijngaarden gelegen tussen de 1.050 en 1.700 meter hoogte. Het zuivere smeltwater uit de Andes irrigeert de wijngaarden op natuurlijke wijze. Dit zijn ideale omstandigheden voor het verbouwen van Argentijnse wijn van de beste kwaliteit.

Bodegas Salentein is opgericht door de Nederlandse zakenman en visionair Mijndert Pon. Het project Bodegas Salentein startte in 1997, de bouw van de bodega werd in 1999 voltooid. De wijngaarden van Salentein kennen echter een veel langere geschiedenis. San Pablo, één van de wijngaarden van Salentein dateert namelijk uit de 17e eeuw. Hier liggen de ruïnes van Casa Grande, een oude boerderij die gebouwd werd door de Jezuïeten die destijds al bezig waren met de ontwikkeling van wijnbouw. Twee eeuwen later verbouwt Bodegas Salentein de druivenrassen Pinot Noir, Chardonnay en Sauvignon Blanc in de San Pablo wijngaard. Dit is niet de enige wijngaard van Bodegas Salentein, ook op La Pampa en El Oasis worden druiven verbouwd.

Bodegas Salentein streeft naar het produceren van de allerhoogste kwaliteit van Argentijnse wijnen. Dit wordt gedaan met respect voor de mensen én ondersteuning van de mensen, de natuur en de lokale gemeenschap. Zij zijn tenslotte onlosmakelijk verbonden met het wijnhuis.

Dat smaakt naar meer!

We hebben al onze Salentein wijnen voor u op een rijtje gezet in onze webshop

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *