Van Welie doet mee: Culi Tour over de vloer

Foto: Pim Mul

Mooi gedekte tafel, uw lief tegenover u, het beste uit de Goudse horeca op het bord en een goed glas wijn. Dat zit er nog even niet in, denkt u? Nou, we hebben een verrassing: het gaat gebeuren! De Goudse Restaurants Brasserie Bar De Zalm, Unique, Viejees en Bij Ons en Puur Chocolaterie verzorgen ieder een gerecht voor een 4-gangen menu. Uiteraard verzorgd Van Welie Wijn & Whisky de wijnen. Dus noteer in uw agenda: 28 november 2020. Locatie: bij u thuis!

Restaurant aan huis

Brasserie Bar De Zalm, Unique, Viejees, Bij Ons, Puur Chocolaterie en Van Welie Wijn & Whisky organiseren samen: “Culi tour bij jou over de vloer”. Bob de Jong (van Bob-kok) en Rianne Peelen-Bouwman (De Zalm) zijn de initiatiefnemers. De Goudse horeca ondernemers bundelen één dag hun krachten, om te laten zien dat ze u missen. Om u te laten proeven opdat u niet vergeet wat een culinaire rijkdom Gouda herbergt.

Voor € 39,50 per persoon wordt u op 28 november 2020 verwend met de Goudse dinerbox. 4 Restaurants, 4 gangen en chocolade voor bij de koffie. Ook aan de vegetarische liefhebbers is gedacht. Alle gerechten kunnen uit de box, zo op tafel. Voor het hoofdgerecht is een korte instructievideo gemaakt, zodat het diner binnen een handomdraai op tafel staat.

Bekijk in deze pdf wat er op het menu staat.

Wijnarrangement van Van Welie Wijn & Whisky

Bij de gerechten kunt u een speciaal door ons geselecteerd wijnarrangement bestellen. Een wijnarrangement kost € 17,50. Een losse fles rood of wit kost € 12,50 per fles. Dit kunt u gewoon bij het menu te bestellen.

Hoe besteld u het menu?

Bestellen kan door te bellen of te WhatsAppen naar: 06-14 92 93 21.

Voorpret en lezen over hoe dit tot stand kwam? Er verschenen artikelen op de website van In de Buurt en in De Gouda.nl.