Wijn-proeverij: Super Sale Saturday 13 Mei 2017

wijn gouda proeverij actie en voordeel

Zaterdag 13 mei is de tweede editie van de wijn-proeverij: Super Sale Saturday! Na het succes van de vorige editie is dit de ideale gelegenheid om uw zomervoorraad in te slaan. Er zijn mooie wijnen te proeven en te koop voor zeer scherpe prijzen. Zoals u van ons gewend bent zorgen we altijd voor een feestelijke afsluiter. Deze keer organiseren we na de proeverij een aanschuifdiner in een atelier bij ons om de hoek, wat verzorgd wordt door Jolanda van Dongen van Betty Blue.

Vanaf 13.00 uur bent u van harte welkom in de Winkel en Café Van Welie om uw favoriete wijn te ontdekken. Voor die tijd kunt u terecht voor een heerlijk kopje koffie en kunt u uiteraard ook gebruik maken van de acties. Er is keus genoeg met ongeveer 50 wijnen en met kortingen tussen de 20% en 50% kunt u voordelig heerlijke wijn in huis halen. Bent u op zoek naar rosé wijn? Gaat uw voorkeur uit naar zomerse witte wijn of houdt u het liever bij rode wijn? Ontdek uw nieuwe favoriete wijn. Wijnspecialist Job van Welie geeft u graag advies welke wijn het beste bij u past.

Het aanschuifdiner is in de steeg op 1 minuut lopen van de winkel. Vanwege de beperkte ruimte is er plaats voor maximaal 22 personen, dus wederom geldt vol=vol! De kosten voor het diner zijn 59,50 per persoon all-in. Uiteraard bent u van tevoren welkom in de winkel om te proeven.

Het menu van het aanschuifdiner is:
Mooie broden, goede olijfolie en rilette van eend
Krab met avocado en rauwe gemarineerde asperges
Buikspek (16 uur in de oven) met snijboon, venkel en puree van geroosterde worteltjes
Verschillende kazen met brood & aardbeien-dessert met versgebakken schuimpjes

Ik kijk ernaar uit om u zaterdag 13 mei 2017 te ontmoeten en te proosten op de mooie en hopelijk zonnige maanden die komen gaan.

Locatie: Wijnhandel Van Welie
Adres: Nieuwehaven 191, Gouda
Datum: Zaterdag 13 mei 2017
Proeverij: 13.00 uur – 18.00 uur (gratis)
Aanschuifdiner: 19.00 uur – 23.00 uur (59,50 PP) 
Het diner wordt verzorgd door Jolanda van Dongen van Betty Blue

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *