Winery uitgelicht: Boschendal!

Boschendal, Zuid-Afrika, Franschhoek

Maar een paar plaatsen ter wereld kunnen claimen alles te hebben waar een wijnliefhebber naar verlangt. Boschendal Estate is zo’n unieke bestemming. Deze magnifieke winery ligt op een uurtje rijden van Kaapstad, in het pittoreske Groot Drakenstein Valley, aan de rand van Franschhoek.

Wereldberoemd is de Boschendal picknick en de fameuze lunch in het sfeervolle restaurant. Redenen om eens een bezoek te brengen aan de parel van Franschhoek.

De hardloper in ons land is de Boschendal 1685 Sauvignon Blanc Grande Cuvée met de evenzo spannende fles met de blauwe capsule. Het assortiment biedt vele mogelijkheden: van de instapwijnen Boschen Blanc en Lanoy tot en met de Cecil John Reserve Shiraz. Dit estate van wereldklasse mixt zijn rijke verleden met nieuwe innovaties en dit hebben zij onlangs weer bewezen en uitgewerkt. De labels en verpakkingen hebben een metamorfose gekregen waarin de belangrijke historie van het merk is verwerkt in een hedendaagse, vernieuwende stijl.

Laat u verrassen door de nieuwe look en omarm, net als wij, de historie en stijl van Boschendal! Klik hier voor de wijnen van Boschendal

 

Dit bericht is gepost in Nieuws. Bookmark de link.