Black Friday Wine deals 2021!

Ook dit jaar doet Van Welie Wijn & Whisky mee aan Black Friday. Dat betekent tot en met zaterdag 27 november 2021 mooie wijnen voor nog prachtiger prijzen.

U kunt de Black Friday aanbiedingen direct online bestellen of per mail / telefoon reserveren op: info@wijnhandelvanwelie.nl en 06 5755 2043.

De acties gelden enkel en alleen voor reserveringen, aangezien we beperkte opslagcapaciteit hebben in de winkel. U vind het toch geen probleem om even contact met ons op te nemen?

Vanaf 17 november: 25% korting op Enate Chardonnay’s en Atrium Merlot van Familia Torres

Enate staat al jaren bekend vanwege de geweldige kwaliteit van hun Chardonnay wijnen. Het doel van Enate is het produceren van kwalitatief hoogstaande premium wijnen van de beste druiven van Somontano, met respect voor de eeuwenoude locale tradities en met behulp van de modernste technologie. De D.O. Somontano ligt in het noordoosten van Spanje, in de Huesca provincie.

Enate chardonnay 234 2020

De 234 is zeer toegankelijk met slechts 10% houtrijping. Door de gezonde druiven van wijngaarden uit de heuvels in het warme Somontano in Spanje is de wijn voller van smaak dan u verwacht.

Bestel Enate chardonnay 234 2020 online, van € 12,95 voor € 9,71

Enate Chardonnay Fermentado en Barrica, Somontano D.O. 2020

De Barrica is, zoals de naam al doet vermoeden. aanzienlijk krachtiger van smaak vanwege rijping in nieuwe barriques van Frans eiken voor een periode van 6 tot 8 maanden.

Bestel Enate Chardonnay Fermentado en Barrica online, van € 23,95 voor € 17,96

Familia Torres Atrium Merlot, Penedès D.O. 2016

Voor de liefhebbers van mooie rode wijnen bevelen we van harte de biologische merlot van Torres aan: Atrium Merlot, Penedès D.O. 2016 Deze overklast de kwaliteit van de rode wijnen van Enate.

Van deze jaargang hebben we nog 60 flessen beschikbaar en hiervoor geldt op=op! Koopt u 12 flessen van deze wijn dan krijgt u van ons bovenop de actieprijs nog een fles cadeau. Graag niet doorvertellen, want anders denkt men dat we aanzetten tot extra drankgebruik. Het tegendeel is echter waar: we willen u meer laten genieten!

Bestel Familia Torres Atrium Merlot online, van 14,95 voor 11,22 | 12+1

Vanaf 21 november: 20% korting op 3 Passo wijnen

De biologische wijnen van 3-Passo zijn al jaar en dag een succes. Vanwege het toegankelijke en verfijnde karakter zijn dit de ideale wijnen voor een warm winter gevoel.

3 Passo Vino Rosso Biologica Cielo e Terra

René omschrijft de 3-Passo Rosso als volgt: “Rijpe, zwoele Zuid-Italiaanse zongerijpte wijn met geuren van rijpe kersen, gedroogd fruit, ietsje mokka en veel concentratie in de smaak van bovengenoemde geuren.”

Bestel 3 Passo Rosso Cielo e Terra online, van € 9,95 voor € 7,95

3 Passo Vino Bianco Biologica Cielo e Terra

De witte verleider uit Puglia werd gemaakt van Chardonnay en iets Fiano, de wijngaarden liggen verspreid over verschillende percelen in Puglia. Volle, fruitrijke stijl Chardonnay met verfijning!

Bestel 3 Passo Bianco Cielo e Terra online, van € 9,95 voor € 7,95

Vanaf 24 november: 25% korting op Esporao Reserva Branco en Tinto

De geschiedenis van het landgoed Esporão gaat terug tot de Bronstijd. Tijdens de Romeinse bezetting werden de wijnen al geëxporteerd door het hele Romeinse rijk. Vanaf dat moment zijn ook de grenzen van het estate nagenoeg ongewijzigd gebleven. Esporão behoort inmiddels tot de belangrijkste wijnproducenten van Portugal!

Esporão Branco Reserva

Verfijnde minerale smaak met citrusfruit en een ferme houttonen met aangename lange afdronk. Dit is de meest bekroonde Portugese witte wijn en winnaar van vele prijzen!

Bestel Esporão Branco Reserva online , van € 16,95 voor € 12,71

Esporão Tinto Reserva, Alentejo 2018

Rene beveelt Esporao Tinto Reserva 2018 van harte aan: “Deze rode Esporão Reserva was in 90er mijn eerste kennismaking met de nieuwe garde van Portugese topwijnen. Ook vandaag behoort deze krachtige, houtgerijpte wijn met zijn intense rode fruit en specerijen nuances tot de categorie grote Portugese wijnen uit de Alentejo. Leg wel wat extra flessen weg, want deze wijn wordt nog veel fraaier met enkele jaren opleg!”

Bestel Esporão Tinto Reserva 2018 online, van € 21,95 voor € 16,46

Alle Black Friday winedeals op een rij

Bekijk alle wijnen in onze Black Friday actie 2021 en meer op onze webite

Dit bericht is gepost in Nieuws. Bookmark de link.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.