Kelderrestanten met 25% korting 1e Jubileum Actie

Vanaf 14 januari 2022 bent u van harte welkom in onze tijdelijk opslag naast de winkel op de Nieuwehaven in Gouda om te profiteren van onze magazijnopruiming. Meer dan 100 wijnen zijn te verkrijgen met maar liefst 25% korting. Ook de whiskyliefhebber kan zijn geluk niet op, want over de 100 soorten whisky zijn tegen bodemprijzen af te halen.

En dan is het opeens 12 januari 2022. Het is alweer 10 jaar geleden, dat ik Wijnhandel Van Welie ben gestart. Precies 24 1/2 jaar oud besloot ik opportunistisch mijn eigen wijnhandel te beginnen om mensen te laten genieten van goede wijn. Inmiddels 10 jaar later is een droom uitgekomen. Met veel dank aan familie, vrienden, kennissen, trouwe klanten, fantastisch personeel en goede leveranciers is het oorspronkelijke doel bereikt. Gelukkig heb je doelen om ze bij te stellen…

Genieten van kwaliteit! Daar zullen we u altijd bij blijven helpen zo ook tijdens deze uitverkoop van prachtige wijnen en bijzondere whisky’s. Tot 31 januari 2022 kunt u de wijnen en whisky’s kopen tegen deze gunstige voorwaarden en Op=Op!

Bekijk hier de complete lijst met alle wijnen (voorraad onder voorbehoud)

Of bestel direct online (niet alle wijnen staan online)

Bekijk hier de complete lijst met alle whisky’s (voorraad onder voorbehoud)

Of bestel direct online (niet alle whisky’s staan online)

We zien u graag in de winkel of onze opslag om u een goede start van het jaar te geven. U kunt ook uw bestelling via de webshop of per e-mail doorgeven. 

En nog een extra Jubileum-cadeau: U ontvangt een magnumfles Santi Valdobbiadene Prosecco Spumante t.w.v. 34,95 bij een wijnbestelling van 300 euro netto(na de korting).

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *