Helaas: de Wijnkring actie is afgelopen

Wat een leuke reacties hebben we gehad op onze samenwerking met onze partner de Wijnkring! U heeft goed gebruik gemaakt van de acties en de verloting van de magnumflessen loopt nog steeds. Dit smakt naar meer. We komen zeker terug met gezamenlijke acties!

De actie is afgelopen, maar veel van de wijnen zijn nog steeds bij ons te koop. Schroom dus niet ernaar te vragen!

 – Job, René en Martin


In samenwerking met onze partner de Wijnkring hebben we speciaal voor u een magazine uitgebracht met meerdere wijnen die de moeite waard zijn voor deze zomer. Om u wegwijs te maken, hebben Martin, René en Job er een aantal wijnen uitgelicht. De wijnen zijn deze zomer tegen zeer aantrekkelijke kortingen verkrijgbaar. Doe u zelf een plezier en laat ons de zomer in uw glas schenken!

U kunt de pdf ook in een apart venster bekijken en hem downloaden op uw bureaublad

Jobs favorieten: Spaanse rosé en zon in uw glas uit Californië

Ramon Bilbao Rosado

Allereerst Ramon Bilbao Rosado uit Rioja in Spanje. We dwingen het mooie weer gewoon af met deze lichte en droge rosé. Een fijne kruidigheid zorgt voor een wijn met structuur, dat betekent dat er wat te proeven valt en geschikt is bij het diner. Het aangename fruit zoals framboos en aalbessen maakt dit tot een dorstlesser van formaat. Leg de dorade of zeebaars maar op de bbq, wat rijst en groente erbij(dit dan weer niet op de BBQ) en geniet!

Ramon Bilbao Rosado, van € 9,95 voor slechts € 6,99!

Kendall Jackson Chardonnay Vintner’s Reserve

Wat te doen als we de vis al ingekocht hebben, maar we het mooie weer niet af hebben kunnen dwingen? Dan trekken we het geweld(ige) van Kendall Jackson uit de koelkast. We leggen de vissen in de pan, laten deze zwemmen in de roomboter, gebakken aardappeltjes met mayonaise erbij en we serveren hierbij de rijke Vintner’ s Reserve Chardonnay met 7 maanden houtrijping. Naast de botertonen biedt de wijn een smaakpallet van tropisch fruit. Als je deze wijn in je glas hebt, ben je blij dat de zon niet overvloedig schijnt vandaag!

Kendall Jackson Chardonnay Vintner’s Reserve, van € 19,95 voor € 14,95

Graag tot ziens in de winkel of bestel direct uw wijnen online. U kunt in het digitale Wijnkring magazine op de wijnen klikken en zo wordt u direct doorgelinkt naar de productpagina op onze website. Makkelijker en leuker kunnen we het niet maken!

– Job van Welie

René’s favorieten: Spaanse perfectie en prachtige eenvoud uit Frankrijk

Beste wijnvrienden, uit Wijnkring magazine nummer 4 koos ik een tweetal wijnen die ik hierbij wil toelichten. In deze zonnige periode met zijn donkere schaduw van Corona.

Mar de Frades Albariño Atlantico, Rías Baixas D.O. 2019

Bodega Mar de Frades is een zelfstandig wijnbedrijf dat deel uitmaakt van Ramon Bilbao. Deze witte wijn werd gemaakt van 100% albariño en komt uit D.O. Rías Baixas, in de regio Galicië in het noordwesten van Spanje. De albariño druif wordt ook wel gezien als de riesling van Spanje. De naam Atlantico is een verwijzing naar de Atlantische zee invloed op de wijngaarden gelegen op de hellingen van de heuvels van met name Valle do Salnés. Mar de Frades Albariño Atlantico is een blend van de verschillende wijngaarden. Het beste van de vijf sub-zones in de D.O. Rías Baixas. Deze wijngaarden hebben een alluviale en mineraal gesteente in de bodemsamenstelling. Mar de Frades heeft mijn voorkeur vanwege het fruitige karakter, elegantie en een minerale toets! Uiteraard aanbevolen voor alle liefhebbers van schaal- en schelpdieren en zeevruchten.

René Persoon werd in 2018 gekozen tot Ambassadeur voor Rías Baixas.

Mar de Frades Albariño Atlantico, Rías Baixas D.O. 2019, van € 15,95 voor € 12,99

Ogier Ventoux 2018

Uit de Rhône koos ik de Ventoux van Ogier 2018. Deze Ventoux is een prachtig voorbeeld van eenvoud: het kenmerk van de klasse van het huis Ogier. Deze wijn heeft een iets rijkere vulling dan menige Côtes du Rhône. De samenstelling van syrah en met name de mourvèdre geeft enorme intensiteit boordevol bosfruit en heerlijke mondvulling. Op zomerse dagen, ook zonder de Tour de France, een ritje op fiets waard naar Wijnhandel van Welie!

Ogier Ventoux 2018, van € 7,95 voor slechts € 6,49!

Ik hoop dat het u mag smaken. Uiteraard bent u altijd welkom om contact met mij op te nemen voor een verdere verkenning in het magazine.

– René Persoon

 

Martin’s favoriet: er gaat niets boven Chardonnay!

Voor wie het nog niet wist, ik ben een Chardonnay drinker, en wat mij betreft moet een Chardonnay je al in de neus zeggen “ik ben een Chardonnay”. Vette, zware tonen van het hout en een zwoele afdronk: dat is mijn stijl.

Errázuriz Estate Reserva Chardonnay

Zo af en toe loop je tegen een wijn aan die in het geheel niet aan bovenstaande voldoet maar je toch weet te bekoren. En zo’n wijn is voor mij, de Errazuriz Chardonnay, uit Chili! In de neus, ja, chardonnay maar in de mond een vrolijke frisheid zonder de zwaar aangezette houttonen. Een mooie zomerse chardonnay die zich op een mooie namiddag prettig laat wegdrinken.

Errázuriz Estate Reserva Chardonnay, van € 9,95 voor € 7,99

Een aanrader van mij!

– Martin Stavleu

Wij bezorgen het papieren magazine ook bij u thuis!

Het is ook mogelijk het originele, papieren magazine bij u thuis te ontvangen. Mailt u hiervoor naar info@wijnhandelvanwelie.nl onder vermelding van: “Wijnkring Magazine”. Wanneer u uw adres doorgeeft, zorgen wij kosteloos voor de rest.

Er komt een einde van de acties uit het magazine

De aanbiedingen uit het magazine lopen af op 23 augustus 2020. Houdt u deze datum dus in de gaten. Uiteraard houden wij u ook op de hoogte.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.