Wijnkring Magazine: alle aanbiedingen in één tijdschrift

In samenwerking met onze partner de Wijnkring hebben we speciaal voor u een magazine uitgebracht met meerdere wijnen die de moeite waard zijn voor deze zomer. Om u wegwijs te maken, hebben Martin, René en Job er een aantal wijnen uitgelicht. De wijnen zijn deze zomer tegen zeer aantrekkelijke kortingen verkrijgbaar. Doe u zelf een plezier en laat ons de zomer in uw glas schenken!

U kunt de pdf ook in een apart venster bekijken en hem downloaden op uw bureaublad

Jobs favorieten: Spaanse rosé en zon in uw glas uit Californië

Ramon Bilbao Rosado

Allereerst Ramon Bilbao Rosado uit Rioja in Spanje. We dwingen het mooie weer gewoon af met deze lichte en droge rosé. Een fijne kruidigheid zorgt voor een wijn met structuur, dat betekent dat er wat te proeven valt en geschikt is bij het diner. Het aangename fruit zoals framboos en aalbessen maakt dit tot een dorstlesser van formaat. Leg de dorade of zeebaars maar op de bbq, wat rijst en groente erbij(dit dan weer niet op de BBQ) en geniet!

Ramon Bilbao Rosado, van € 9,95 voor slechts € 6,99!

Kendall Jackson Chardonnay Vintner’s Reserve

Wat te doen als we de vis al ingekocht hebben, maar we het mooie weer niet af hebben kunnen dwingen? Dan trekken we het geweld(ige) van Kendall Jackson uit de koelkast. We leggen de vissen in de pan, laten deze zwemmen in de roomboter, gebakken aardappeltjes met mayonaise erbij en we serveren hierbij de rijke Vintner’ s Reserve Chardonnay met 7 maanden houtrijping. Naast de botertonen biedt de wijn een smaakpallet van tropisch fruit. Als je deze wijn in je glas hebt, ben je blij dat de zon niet overvloedig schijnt vandaag!

Kendall Jackson Chardonnay Vintner’s Reserve, van € 19,95 voor € 14,95

Graag tot ziens in de winkel of bestel direct uw wijnen online. U kunt in het digitale Wijnkring magazine op de wijnen klikken en zo wordt u direct doorgelinkt naar de productpagina op onze website. Makkelijker en leuker kunnen we het niet maken!

– Job van Welie

René’s favorieten: Spaanse perfectie en prachtige eenvoud uit Frankrijk

Beste wijnvrienden, uit het Wijnkring magazine nr. 4 koos ik een tweetal wijnen die ik hierbij wil toelichten. In deze zonnige periode met zijn donkere schaduw van Corona.

Mar de Frades Albariño Atlantico, Rías Baixas D.O. 2019

Deze wijn werd gemaakt van 100% Albariño en komt uit Rías Baixas in de regio Galicië in het noordwesten van Spanje. De naam Atlantico is een verwijzing naar de invloed van de Atlantische oceaan op de wijngaarden van de Mar de Frades, gelegen op de hellingen de  Salnés Valley. Deze wijn is een blend uit de verschillende wijngaarden met een alluviale  en mineraalgesteente in de bodemsamenstelling gelegen in en buiten de Salnés Valley. De albariño druif wordt ook wel gezien als de riesling van Spanje. Bodega Mar de Frades  is een zelfstandig wijnbedrijf dat deel uitmaakt van Ràmon Bilbao. Mar de Frades heeft mijn voorkeur vanwege het fruitige karakter, elegantie en een minerale toets! Uiteraard aanbevolen voor alle liefhebbers van schaal- en schelpdieren en zeevruchten.

René Persoon  werd in 2018 gekozen tot Ambassadeur voor Rias Baixas.

Mar de Frades Albariño Atlantico, Rías Baixas D.O. 2019, van € 15,95 voor € 12,99

Ogier Ventoux 2018

Uit de Rhône koos ik de Ventoux 2018 van Ogier.  Deze ventoux is een prachtig voorbeeld van eenvoud, hét kenmerk van de klasse van het huis Ogier.  Deze wijn heeft een iets rijkere vulling dan menige Côtes du Rhône. De samenstelling van Syrah en met name de mourvèdre geeft enorm intens bosfruit en mondvulling. Op zomerse dagen – ook zonder de Tour de France – een fietsritje waard naar Wijnhandel Van Welie!

Ogier Ventoux 2018, van € 7,95 voor slechts € 6,49!

Ik hoop dat het u mag smaken. Uiteraard bent u altijd welkom om contact met mij op te nemen voor een verdere verkenning in het magazine.

– René Persoon

 

Martin’s favoriet: er gaat niets boven Chardonnay!

Voor wie het nog niet wist, ik ben een Chardonnay drinker, en wat mij betreft moet een Chardonnay je al in de neus zeggen “ik ben een Chardonnay”. Vette, zware tonen van het hout en een zwoele afdronk: dat is mijn stijl.

Errázuriz Estate Reserva Chardonnay

Zo af en toe loop je tegen een wijn aan die in het geheel niet aan bovenstaande voldoet maar je toch weet te bekoren. En zo’n wijn is voor mij, de Errazuriz Chardonnay, uit Chili! In de neus, ja, chardonnay maar in de mond een vrolijke frisheid zonder de zwaar aangezette houttonen. Een mooie zomerse chardonnay die zich op een mooie namiddag prettig laat wegdrinken.

Errázuriz Estate Reserva Chardonnay, van € 9,95 voor € 7,99

Een aanrader van mij!

– Martin Stavleu

Wij bezorgen het papieren magazine ook bij u thuis!

Het is ook mogelijk het originele, papieren magazine bij u thuis te ontvangen. Mailt u hiervoor naar info@wijnhandelvanwelie.nl onder vermelding van: “Wijnkring Magazine”. Wanneer u uw adres doorgeeft, zorgen wij kosteloos voor de rest.

Er komt een einde van de acties uit het magazine

De aanbiedingen uit het magazine lopen af op 31 juli 2020. Houdt u deze datum dus in de gaten. Uiteraard houden wij u ook op de hoogte.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *