De Wijngids 2020: de beste wijnen onder de € 25,-

Aanbieding: de beste wijngids van afgelopen jaren

De Wijngids 2020 is wat ons betreft de beste wijngids van de afgelopen jaren. Zelfs wij, met in totaal 50 jaar wijnervaring, hebben nieuwe vondsten gedaan door gebruik te maken van dit boek. Bijzondere tijden vragen om een creatieve aanpak en dit boek lijkt ons een zeer geschikt alternatief voor alle proeverijen en evenementen die u dit jaar van ons moet missen.

Voor slechts € 25,- kunt u dit boek bij ons in de winkel kopen of bestellen via e-mail bij: info@wijnhandelvanwelie.nl. Bij een bestelling van 200 euro krijgt u het boek cadeau (of gecrediteerd).

Wijngids 2020: 400 wijnen blind geproefd door de 3 Masters of Wine

De Wijngids 2020 is gemaakt door de drie Masters of Wine die Nederland rijk is: Job de Swart, Cees van Casteren en Frank Smulders. Zij proefden maar liefst 2211 wijnen blind en zijn uitgekomen tot de 400 beste wijnen onder de 25 euro. Er zijn vele koopgidsen op de markt, maar zoals Hubrecht Duijker terecht zegt: “Waarom weer een gids? Omdat deze gids anders is dan andere, in zijn soort volstrekt uniek!” Hier zijn wij het volledig mee eens, dus deze keer geen eigen proefboek, maar wij laten u graag adviseren door de wijnkenners van ons land. En ja, er staan wijnen in van onze concullega’s, maar met meer dan 100 referenties durven wij de competitie aan te gaan.

Geniet van kwaliteit én voordeel

Genieten van kwaliteit, dat is ons doel en daar ik dit boek de perfecte gids voor. Uiteraard kunnen wij het niet laten om onze persoonlijke voorkeuren voor het winterse seizoen mee te geven in de vorm van een “heilige” Top 7 vanwege ons zevenjarig bestaan. U kunt alle wijnen uit de Wijngids die wij vertegenwoordigen vinden op onze website.

Bij aanschaf van het boek krijgt u ook een bestellijst met onze referenties in de wijngids en daarnaast een selectie van onze hardlopers in de winkel en de acties van november.

Speciale Salentein aanbieding

In deze gids staan maar liefst 400 kwaliteitswijnen, waaronder de Chardonnay en Malbec van Salentein. Deze twee Argentijnse wijnen zijn de komende periode ook nog eens in de aanbieding. Ze zijn afgeprijsd van € 14,95 voor € 11,65 per fles, dus sla uw slag!

U vindt ze hier:

Salentein Chardonnay Barrel Selection van € 14,95 voor € 11,65
Salentein Barrel Selection Malbec van € 14,95 voor € 11,65

Wij hebben alle Salentein wijnen in ons assortiment voor u op een rijtje gezet.

 

Wij wensen u veel lees- en wijnplezier toe en zijn u te alle tijde graag van dienst. Blijf gezond, want dat is het allerbelangrijkste om te kunnen genieten.

Martin Stavleu, René Persoon en Job van Welie